Εταιρειες
 
Καλαθι
0 αντικείμενα
 

ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ - ΟΜΩΝΥΜΟ (remastered)

ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ - ΟΜΩΝΥΜΟ (remastered)
Kλικ για μεγένθυση
Τιμή: 15.00€
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμα
Μοντέλο: Vinyl LP
Εταιρεία: Wipe Out
Μέσος όρος βαθμολογίας: Δεν είναι βαθμολογημένο

Eπανέκδοση ενός από τους καλύτερους ελληνόφωνους punk δίσκους της δεκαετίας του ’90 με εξαιρετικούς στίχους και φοβερά κιθαριστικά σχήματα.

Το μοναδικό album των Πίσσα και πούπουλα (1987 – 1995) από τη Θεσσαλονίκη. Σε συνεργασία με την Labyrinth of thoughts records.

Με νέο mastering από τον Νίκο Στυλίδη, απευθείας από τις μπομπίνες του 1993 καλά φυλαγμένες για πα΄νω από 20 χρόνια στο αρχείο της εταιρείας.

Σε 500 κόπιες, όλες σε μαύρο χρώμα. Συνοδεύεται από το ένθετο που υπήρχε και στην πρώτη έκδοση.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 21/11/2016.

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στο studio “Αγροτικόν” του Νίκου Παπάζογλου, όπως και πολλοί άλλοι δίσκοι της τότε ανεξάρτητης σκηνής. Η σύνθεση της μπάντας ήταν: Βίκτωρας Μοσχόπουλος – Φωνή / Κώστας Παντέλης – Κιθάρα / Βασίλης Ροτσιόπουλος – Μπάσο / Kουτούπης Ηλιος – Τύμπανα.

Τον Κώστα Παντέλη αργότερα τον συναντάμε στους Ziggy Was (Unicorn Pan album) και στους επισκέπτες του Αγγελάκα, μεταξύ άλλων. Ο τραγουδιστής Βίκτωρας Μοσχόπουλος παίζει πλέον στους Τούρι Μπέρι. Επίσης έχει επιμεληθεί το artwork του album.

Tracklist: Α’ πλευρά: Kοινές καταστάσεις / Μέσα από ένα κλουβί / Ξυπνάτε πεθαίνω / Fly’s last flight / Tα μάγια της Κίρκης / Ο παραμυθούλης

Β’ πλευρά: Δύσκολη φάση / Επίλογος / Διαφημίσεις / Συνήθειες / Δυο δευτερόλεπτα

Γράψτε σχόλιο
Το όνομά σας:


Το σχόλιο σας: Σημείωση: HTML δεν είναι μεταφρασμένο!

Βαθμολογία: Κακό            Καλό

Enter the code in the box below:

Δεν υπάρχουν επιπλέον φωτογραφίες για αυτό το προϊόν.