Εταιρειες
 
Καλαθι
0 αντικείμενα
 

ΑΔΙΕΞΟΔΟ / ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ - ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ (ΜΑΥΡΟ ΒΙΝΥΛΙΟ )

ΑΔΙΕΞΟΔΟ / ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ - ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ (ΜΑΥΡΟ ΒΙΝΥΛΙΟ )
Kλικ για μεγένθυση
Τιμή: 15.00€
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμα
Μοντέλο: Vinyl LP
Εταιρεία: B Otherside
Μέσος όρος βαθμολογίας: Δεν είναι βαθμολογημένο

B-OTHERSIDE RECORDS / SCARECROW RECORDS

Μάιος 1984: Kυκλοφορει η πρωτη DIY punk παραγωγη στην Ελλαδα, η κασέτα Αδιέξοδο/Γενιά Του Χάους. 

Άνοιξη του 2013: Πέφτει στο τραπέζι η ιδέα για κυκλοφορία του υλικού της κασέτας σε βινύλιο. Ιούνιος 2014: Μετά απο ένα χρόνο από τη συγκέντρωση του υλικού και 30 χρόνια απο την πρώτη κυκλοφορία, η B-othersdie Records και η Scarecrow Records σάς παρουσιάζουν το υλικό της κασέτας σε βινύλιο. Οι μπάντες ηχογράφησαν τα τραγούδια τους στο Studio του Θοδωρή Μπουσιώτη στα τέλη του 1983, οι συνθέσεις είναι αυθόρμητες και φορτωμένες με νεανικό θυμό και οργή.

Στην κασέτα ακούστηκαν για πρώτη φορα, μεταξύ άλλων, κομμάτια σαν την "Μπάσταρδοκρατια" των Γενια Του Χαους και τα "Διπρόσωπα Συστήματα" από τους Αδιέξοδο, σε πρώτες "ωμές" εκτελέσεις. Τραγούδια, δηλαδή, τα οποία έχουν αφήσει την σφραγίδα τους στην ιστορία της Ελληνικής πανκ - και όχι μόνο - σκηνής.

Eκτός από τα τραγούδια της κασετας, η έκδοση του βινυλίου είναι εμπλουτισμένη με τέσσερα επιπλέον τραγούδια των Αδιέξοδο, το "Απάθεια" που ηχογραφήθηκε το 1985 και τρία απο την συναυλία τους στο Κύτταρο το Απρίλιο του 1985: "Εξακρίβωση στοιχείων", "Απομόνωση" και "Οικογένεια".

Την πλευρά των Γενιά Του Χάους συμπληρώσαμε με τα "Πόλεμος για ποιούς" και "Άγνωστος στρατιώτης" απο ζωντανή εμφάνιση στα Ιωάννινα το Μάρτιο του 1985, καθώς και με ένα απο τα λιγότερα γνωστά τραγούδια τους, το καταπληκτικό "Ξύπνα εργάτη", ηχογραφημένο το 1986.

Ο δίσκος κυκλοφορεί σε 1000 αντίτυπα - 500 σε μαύρο βινύλιο και 500 σε γκρι - με καινούριο artwork καθώς και εξασέλιδο ένθετο με ανέκδοτες φωτογραφίες και στίχους.

Γράψτε σχόλιο
Το όνομά σας:


Το σχόλιο σας: Σημείωση: HTML δεν είναι μεταφρασμένο!

Βαθμολογία: Κακό            Καλό

Enter the code in the box below:

Δεν υπάρχουν επιπλέον φωτογραφίες για αυτό το προϊόν.