Εταιρειες
 
Καλαθι
0 αντικείμενα
 

PLASTIC DOLLS - THE END +3 (ΔΙΠΛΟ 7")

PLASTIC DOLLS - THE END +3 (ΔΙΠΛΟ 7")
Kλικ για μεγένθυση
Τιμή: 15.00€
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμα
Μοντέλο: Double 7" vinyl single
Εταιρεία: Eirkti
Μέσος όρος βαθμολογίας: Δεν είναι βαθμολογημένο

EIRKTH (EIRMI 07)

Μιλώντας για λαβυρίνθους έντεχνων ήχων - έντεχνα υπαρχόντων σε ανήσυχα, εμπνευσμένα καλλιτεχνικά πνεύματα...
Εμπνευσμένα καλλιτεχνικά πνεύματα που στη βάση της παρέκκλισής τούς, αποτυπώνουν με ξέχωρο τρόπο την ατμόσφαιρα μιας υπό εξέλιξη εποχής, αφήνουν το ηχητικό στίγμα μιας πάλαι ποτέ διαμορφούμενης και νυν εδραιωμένης σκηνής. Οι Plastic Dolls ήταν ένα από αυτά τα μουσικά πνεύματα. Αποτέλεσαν έναν από τους διακριτικούς πρωτεργάτες που με μεστό τρόπο βοήθησαν στην καλλιτεχνική δήλωση του Ελληνικού υπόγειου νεοκυματικού ήχου της δεακετίας του ‘80.
Παρά τη μικρή διάρκεια της ζωής τους και τη μοναδική έκδοση ενός ιδιαίτερα δυσεύρετου πλέον επτάϊντσου single το 1984 στη δική τους ετικέτα ονόματι Violent Crime Records, οι Plastic Dolls εμφανίστηκαν ως ένα σημαντικό σχήμα με δυνατή σκηνική παρουσία.
Όμορφες στιγμές έντονης νιότης, με την έμπνευση συχνά να προκύπτει κατά τη διάρκεια της ζωντανής εμφάνισης οπότε - όπως χαρακτηριστικά θυμάται ο τραγουδιστής του σχήματος - παίζονταν κομμάτια που ποτέ δεν ξαναπαίχτηκαν και κατά επέκταση ποτέ δεν ηχογραφήθηκαν.
Ευτυχώς ωστόσο, για όλους τους μουσικούς φίλους εκτός από τη ρομαντική ηλεκτρονική σύνθεση του Dont Forget Me και το εκρηκτικό, σκοτεινοκυματικό The End (κομμάτια που αποτελούν το προαναφερθέν μοναδικό εκδοθέν έργο του γκρουπ και τα οποία επανεμφανίζονται με την παρούσα έκδοση), υπήρχαν και πρόσθετα δημιουργήματα σε μία ξεχασμένη μπομπίνα ζωής τριών σχεδόν δεκαετιών.
Τα κομμάτια Feel Me Now και Its Just A Romantic Sound, δύο παραστατικά άμεσες νεοκυματικές συνθέσεις, εμφανίζονται απρόσμενα στο φως της ημέρας αποκαλύπτοντας και την κατεύθυνση προς την οποία κινήθηκε ηχητικά το συγκρότημα στα μέσα της δεκαετίας προτού εν τέλει σταματήσει.
Δύο πρόσθετες ανέκδοτες μέχρι σήμερα δημιουργίες της μπάντας τις οποίες ευχόμαστε να ευχαριστηθείτε το ίδιο με εμάς.
Το διπλό αυτό single gatefold εξωφύλλου κυκλοφορεί σε 500 αριθμημένα αντίτυπα.
Γράψτε σχόλιο
Το όνομά σας:


Το σχόλιο σας: Σημείωση: HTML δεν είναι μεταφρασμένο!

Βαθμολογία: Κακό            Καλό

Enter the code in the box below:

Δεν υπάρχουν επιπλέον φωτογραφίες για αυτό το προϊόν.