Εταιρειες
 
Καλαθι
0 αντικείμενα
 

HIP T WAH - FEAR (200 ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ)

HIP T WAH - FEAR (200 ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ)
Kλικ για μεγένθυση
Τιμή: 16.00€
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμα
Μοντέλο: Vinyl LP
Εταιρεία: Wipe Out
Μέσος όρος βαθμολογίας: Δεν είναι βαθμολογημένο

Liquid Bass Records, B-Otherside Records, Wipe Out Records

 

Η ιστορία των Hip T Wah ξεκινάει στις αρχές του 1984 στην Αλεξανδρούπολη, όταν οι Ηλίας και Γιώργος δημιούργησαν ένα πρώιμο punk σχήμα, όπου έπαιζαν, πέραν από μερικά δικά τους τραγούδια, καθώς και διασκευές των Clash, Stooges, Ramones, Bad Brains, Velvet Underground κ. ά. Το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς αναχώρησαν από την Αλεξανδρούπολη, συνέχισαν όμως να συνεργάζονται, ανταλλάσσοντας - ελλείψει ιντερνέτ - ταχυδρομικώς τις σε κασέτες ηχογραφημένες συνθέσεις τους. Το σχήμα επανασυνδεόταν, με συχνές αλλαγές στη σύνθεση του, στις περιόδους των διακοπών στην Αλεξανδρούπολη, όπου και εμφανιζόταν σε διάφορα live.
Τον χειμώνα του 1986 προσχωρούν οριστικά στους Hip T Wah οι Δούκας και Νίκος. Οι Hip T Wah δίνουν δύο συναυλίες στην Αλεξανδρούπολη και ηχογραφούν σε ένα αυτοσχέδιο στούντιο – χωρίς την χρήση ενισχυτών – με ηχολήπτη τον Γιάννη Κυριακάκη, το demo τους το 1986.
Το 1987 εγκαθίστανται στην Αθήνα, παίζουν σε διάφορα live, παρέα με άλλα συγκροτήματα της εποχής όπως τους Villa21, Last Drive, ANTI, Brush κλπ., στην Αθήνα, την Πάτρα, την Αλεξανδρούπολη, ενώ τον Σεπτέμβρη της ίδιας χρονιάς ηχογραφούν, με παραγωγό τον Γρηγόρη Βάϊο, το τραγούδι "FEAR" για την συλλογή της Wipe Out Records «Wipe Out Presents: 12 Raw Greek Groups».
Στα πλαίσια αυτής της ηχογράφησης, οι Hip T Wah "προβάρουν" 7 ακόμα τραγούδια τους, και ο ηχολήπτης του studio Κώστας Στρατηγόπουλος, τα ηχογραφεί και τους δίνει την μπομπίνα της ηχογράφησης λίγο μετά.
Η μπομπίνα της ηχογράφησης εκείνης, ξεσφραγίζεται για πρώτη φορά μετά από 26 ολόκληρα χρόνια, και βρίσκει το δρόμο της στη δισκογραφία σήμερα, με τα τότε...λάθη μέσα!
4 ακόμα κομμάτια, από την πρώτη ηχογράφηση της μπάντας to 1986 για το demo της, πλαισιώνουν τον δίσκο.

Ο δίσκος κυκλοφορεί σε 200 αριθμημένα βινύλια μαύρου χρώματος και περιλαμβάνει ένθετο με πλούσιο φωτογραφικό υλικό της μπάντας.

Γράψτε σχόλιο
Το όνομά σας:


Το σχόλιο σας: Σημείωση: HTML δεν είναι μεταφρασμένο!

Βαθμολογία: Κακό            Καλό

Enter the code in the box below:

Δεν υπάρχουν επιπλέον φωτογραφίες για αυτό το προϊόν.